Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

Energinet ejer og udvikler højspændingsnettet og de gasrør, som transporterer energi ud til dit energiselskab. Vi bygger også de vigtige el – og gasforbindelser til udlandet. I Energinet arbejder vi sammen for at sikre grøn energi for en bedre verden.

Ansatte i Danmark/Globalt

1.350

Lokationer

Fredericia (hovedkontor)
Ballerup
Egtved
Tjele
Vester Hassing
Stenlille Naturgaslager
Lille Torup Naturgaslager

Kontakt

Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia

T +45 70 10 22 44
E hr@energinet.dk
W www.energnet.dk

Energinet er en ambitiøs og fleksibel arbejdsplads
Når du træder ind ad døren til Energinet, vil du opdage, at der er højt til loftet – i mere end én forstand. Vi har høje ambitioner, og din leder har stor tillid til dig og dine kompetencer. Du får masser af ansvar og vil opleve stor fleksibilitet i forhold til, hvordan du planlægger din arbejdsdag. Det gælder, uanset om du er nyuddannet eller erfaren. 
Vi har Danmarks fedeste arbejdsopgaver
 
Vi tør godt påstå, at vi har nogle af de mest spændende arbejdsopgaver i Danmark. Vi er ambitiøse på både samfundets, virksomhedens og dine vegne. Hver dag arbejder vi med at udnytte den grønne energi fra sol, vind og biogas til at skabe verdens bedste energisystem. Det kræver globalt udsyn, handlekraft og konstant nytænkning af vores tekniske og digitale løsninger. 
Sammen skaber vi grøn energi for en bedre verden
Når du går på arbejde i Energinet, kan du roligt ranke ryggen, for uanset hvilke opgaver du løfter, bidrager du til, at vi sammen kan nå vores mål om et 100 % grønt energisystem. Vi er med til at skabe en bæredygtig og klimaansvarlig fremtid i Danmark, samtidig med at vi inspirerer til globale løsninger på nogle af verdens største udfordringer.