Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

Innovation, Teknologi, Management Consulting og Digital Transformation.

Ansatte i Danmark/Globalt

320/290.000

Lokationer

I Danmark er vi lokaliseret i København (Hovedkontor) og Aarhus.

Kontakt

Delta Park 40
2665 Vallensbæk Strand

T: +45 70 11 22 00
W: www.capgemini.com/dk-e

Globalt fælleskab, globale muligheder.

Vi har forpligtet os til, at gøre organisationer mere konkurrencedygtige og succesrige, ved at kunne tilbyde vores kunder de bedste og mest innovative løsninger inden for digitalisering og automatisering. Dette muliggør vi gennem vores tværfaglige samarbejde på tværs af 50 lande med mere end 130 nationaliteter. Vi er et inkluderende og mangfoldigt fællesskab, som sikrer at vi er innovative med hver enkelt kunde.

Vil du være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid?

Lev Dit Bedste Arbejdsliv – og få den fremtid du ønsker

Det bedste arbejdsliv handler ikke kun om professionelle udfordringer, løn eller faglig og personlig udvikling. Det handler også om at have et rigt og meningsfuldt liv uden for arbejdspladsen. Vores fleksibel arbejdsfilosofi, hjælper dig med at navigere gennem dit arbejdsliv og samtidig give dig plads til det der er vigtigt for dig. Vi tilbyder vores kollegaer friheden til selv at designe deres karriere, med både plads til at være modig, tænke ud af boksen og prøve nye ting, samtidig med at arbejdsniveauet kan øges og sænkes på forskellige stadier i livet.

Vil du være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid?

Vi tilbyder vores kunder alt fra strategi til innovative løsninger og søger en bred vifte af både management konsulenter, software udviklere, testere og arkitekter. Alle med én fælles ambition om at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for vores kunder og samfund.