Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

Business Esbjerg arbejder for at skabe de bedst mulige betingelser for at drive virksomhed, bo og studere i Esbjerg og Fanø Kommuner.

Vi repræsenterer et samlet erhvervsliv og fokuserer på jobmulighederne hos vores samarbejdspartnere.

Ansatte i Danmark/Globalt

I hele Esbjerg Kommune er der mere end 40.000 private og 20.000 offentlige fuldtidsstillinger.

Lokationer

Esbjerg Kommune

Kontakt

Marketing- og eventkoordinator Matias Strøm
Business Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg

T +45 75123744
W businessesbjerg.com

Flyt til Esbjerg

Business Esbjerg arbejder for at sætte Esbjerg kommune på landkortet som Danmarks energimetropol og et interessant sted at arbejde, studere og bo. Ud over at understøtte vækst og udvikling af erhvervslivet, arbejder vi med en lang række indsatser, der har til formål at øge kendskabet til, hvad området kan tilbyde nye borgere.

Når vi taler med studerende, jobsøgende og erhvervsaktive rundt omkring i landet, oplever vi, at kendskabet til Esbjerg ofte er meget begrænset.
Mange har slet ikke noget indtryk af eller kendskab til Danmarks femtestørste by – andre har hørt om Esbjerg som energimetropol og de gode karrieremuligheder, men synes, det ligger ”langt væk fra alt”.

De opfattelser ønsker vi at rykke ved.

Vores online jobliste rummer alle ledige stillinger i Esbjerg kommune, og du har mulighed for at uploade dit CV og gøre dig synlig overfor virksomhederne i området.

Aktuelle joblister

Vi glæder os til at få en snak med dig på vores stand, hvor du bl.a. kan få en liste med aktuelle karrierejobs.

Du kan også besøge vores hjemmeside, businessesbjerg.com, hvor du kan finde ledige stillinger, uploade dit CV og finde information om alt det, du har brug for, hvis du skal arbejde og bo i Esbjerg kommune.

På vores stand kan du også høre mere om karrieremulighederne hos vores samarbejdspartnere.