Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab med en formue på omkring 925 mia. kr. Vi arbejder for over 5 mio. borgere, betjener godt 160.000 arbejdsgivere og udbetaler årligt mere end 300 mia. til vores kunder. Samtidig er vores formål at skabe de højest mulige investeringsafkast for danskerne.

Ansatte i Danmark/Globalt

3.000

Lokationer

ATP har hovedsæde i Hillerød og holder derudover til i Frederikshavn, Holstebro, Haderslev, Vordingborg, København, Allerød og New York.

Kontakt

T: +45 70111213

E: nytjob@atp.dk

Vi gør pension og velfærd enkel og effektiv til gavn for hele samfundet

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der har næsten hele Danmark på kundelisten? Så skulle du tage at kigge forbi vores stand, hvor dygtige ATP-medarbejdere står klar til at fortælle om, hvad de arbejder med i ATP – og ikke mindst hvad ATP kan tilbyde dig.

I ATP arbejder vi til gavn for den enkelte og for samfundet. Vi sikrer, at alle får udbetalt de rette velfærdsydelser og at vi opnår det højest mulige afkast på de investeringer, vi foretager med vores allesammens penge. På den måde har ATP en særlig rolle i samfundet. Det forpligter.

ATP’s ambition er at være et fagligt fyrtårn inden for pension, investering og administration. Derfor har vi samlet nogle af landets dygtigste på deres områder, hvilket betyder at uanset hvor du starter i ATP, bliver du en del af et fagligt fællesskab i top.

I ATP gør vi os mindst lige så umage, når det gælder trivsel, sundhed og godt kollegaskab. Vi tror på, at der skal være balance i arbejdslivet. Det kræver fleksibilitet med plads til dine behov – og det har vi.

Lær os bedre at kende på vores LinkedIn profil og vores Facebook-side ATP Karriere.