Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

Rådgivning, leverance og implementering af komplette it-infrastrukturløsninger.

Ansatte i Danmark/Globalt

1600 / 6000

Lokationer

Ballerup
Aarhus
Aalborg
Kolding
Esbjerg
Taastrup

Kontakt

Atea A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

Vi bygger Danmark med it

Atea er meget mere end leverandør af it-produkter.
Når vi arbejder med at bygge Danmark med it, sker det med forvisning om, at vi på baggrund af målrettet træning altid er i stand til at levere og implementere nye teknologier og it-løsninger på topniveau. Hvert produkt, hver løsning og hver relation skaber vi med det ene formål at bygge positivt hen imod det samfund, vi gerne vil give videre til de næste generationer.

Blandt de største it-firmaer i Danmark

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper vores kunder med hele paletten – Fra grundlæggende kabling, datacenterdesign og netværk, til komplet, fleksibel og brugervenlig it-infrastruktur. Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, er Atea med til at danne fundamentet for et mere innovativt Danmark.

Landsholdet i informationsteknologi

Hos Atea vil vi have de bedste spillere og største talenter på holdet. Derfor kalder vi os for landsholdet i informationsteknologi.​
Men det stiller også krav til os alle – krav til at være nysgerrige, at arbejde hårdt, at tage ansvar for vores egen udvikling. Og ikke mindst stiller det krav om, at vi som et hold kæmper for hinanden, og for vores kunder hver dag.

Har du talent for at finde, tænke i samlede løsninger og tage ansvar, så er der plads til dig på landsholdet i informationsteknologi.