Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

Andel er en andelsvirksomhed der distribuerer, vedligeholder, producerer og sælger energi, gas og fibernet.

Ansatte i Danmark/Globalt

1.700

Lokationer

Vi har 4 lokationer på Sjælland. Svinninge (hovedlokation), Virum, Haslev og Ballerup.

Kontakt

Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Kontakt: 70292900
Mail: kommunikation@andel.dk
Web: Andel.dk

Skab din karriere i energien

I Andel bliver du en del af en energikoncern i rivende udvikling og med fokus på fællesskab, fremdrift og fremsyn. Andel er Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern. Vi er også et andelsselskab og en koncern med datterselskaber. Vi har store tanker og et fremsyn, der er fast rettet mod den grønne omstilling, og samtidig er vi helt nede på jorden. Du vil komme til en arbejdsplads i transition – derfor er der mange spændende opgaver og dine muligheder, for at skabe en spændende karrierevej i koncernen, er store.

Energien i Andel

Her flyder energien i alt fra konkrete kabler til kunden og store fremtidsvisioner om grøn energi til alle, til energien i mødet mellem kollegerne i vores mange faggrupper. Når vi mødes i fællesskab, opstår en særlig energi – energi til at tænke anderledes, drømme større og skabe nyt. Hos Andel tror vi på det fællesskab, hvor du og jeg hver især bidrager, gør hinanden stærkere og sammen opnår mere.

Vi har en vision – vil du med?

Vil du arbejde for en grøn fremtid med grøn energi til alle? I vores store transition søger vi medarbejdere der er fremsynede, forandringsvillige og som har et fokus og en lyst til fællesskabet. Det er særligt indenfor IT, administration, finans, ingeniører, kunderådgivere og div. specialister indenfor energi. Men vi har mange forskellig artede opgaver og dermed også jobmuligheder.