Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi har stillinger indenfor kommunikation, HR, udvikling, IT, teknologi, logistik, miljø, økonomi eller sundhed – både på offentlige og private arbejdspladser.

Mød os her

Ansatte

Ca. 3000 ansatte

Lokationer

Aars
Løgstør
Farsø
Aalestrup og omegn.

Lær mere

Kontakt

Vesthimmerlands Kommune

I Vesthimmerlands Kommune kan du arbejde med alt fra HR, kommunikation, udvikling, IT, teknologi, logistik, miljø, økonomi, sundhed og meget mere.
Vesthimmerlands Kommune ligger i smørhullet mellem Aalborg og Viborg. Der bor omkring 37.000 indbyggere i kommunen.

Mulighed for ansvar og alsidige opgaver

Som ansat i Vesthimmerlands Kommune er der mulighed for at arbejde med mange forskellige type opgaver i én og samme stilling, og du vil opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling. Tør du tage initiativ, og er du klar til at tage ansvar, er det lige dig, vi mangler.
Fra Vesthimmerland til Væksthimmerland 
I Vesthimmerland finder du mange forskellige virksomheder i vækst. Vi rummer både små og mellemstore virksomheder såvel som store internationale koncerner, der arbejder med alt fra teknologi indenfor robotter, kommunikation, HR og til produktion og håndværk. Kom forbi vores stand og hør meget mere: Vi er konstant på jagt efter dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige kompetencer og uddannelsesbaggrunde.

På dagen vil der være repræsentanter fra Vesthimmerlands Kommune samt lokale virksomheder. Vi glæder os til at snakke med dig!

 
Psst! Vidste du, at det kun tager ca. 30 minutter at køre til Vesthimmerland fra Aalborg Centrum?
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.