Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Har du innovative ideer? Vil du udvikle Danmarks infrastruktur? I Vejdirektoratet er vi altid på jagt efter de bedste hoveder med innovative og banebrydende ideer. Det er ikke til at se med det blotte øje, men det kræver både ingeniører og jurister, biologer og økonomer at udvikle infrastrukturen i Danmark. Derfor er der mange veje at gå i Vejdirektoratet. Vi lader dig vælge, hvilken retning der er bedst for dig – og hjælper dig med at blive endnu bedre. I Vejdirektoratet udbyder vi både fuldtidsjob, studenterjob, praktik, elevforløb og projektsamarbejde. I Vejdirektoratet kommer din karriere godt på vej.

Jobs: Job og karriere | Vejdirektoratet

Mød os her

Ansatte

915

Lokationer

København x 2
Aalborg
Skanderborg
Middelfart
Fløng
Næstved

Lær mere

Kontakt

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V.
tlf. 72443333
www. Vejdirektoratet.dk

Anders Øxenberg Paulsen, anpa@vd.dk
Susanne Kastbjerg, sj@vd.dk

Vejdirektoratet

I Vejdirektoratet udvikler vi Danmarks infrastruktur og binder landet sammen. Det kræver løsninger, der balancerer mobilitet, miljø og trafiksikkerhed. Dem skaber vi med store ambitioner, men ikke med store armbevægelser.
På Karrieremessen vil vi gerne høre lidt nærmere om dig, hvad er du interesseret i at beskæftige dig med, og hvordan kan det kobles til en stilling hos os. 
 
Der er muligvis plads til dig her, for i Vejdirektoratet er vi mange forskellige mennesker og fagligheder – det ser vi som en styrke.
For at komme i mål med at udbygge og vedligeholde Danmarks veje og infrastruktur kræver det nemlig alt lige fra ingeniører og biologer til jurister og økonomer.
Vi ønsker at skabe den bedste grobund for, at du kan være nysgerrig og nytænkende her hos os.
For vi er sammen om at fastholde Vejdirektoratet som en god arbejdsplads, og det gør vi ikke mindst ved, at du kan få lov til at udfolde og udvikle din faglighed her hos os.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.