Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi har løbende ledige stillinger indenfor det juridiske, økonomiske og politiske område og søger derfor bl.a. kandidater med baggrunde som: – cand.merc.jur – can.jur. – cand.polit. – cand.oecon. – cand.scient.oecon. – cand.scient.pol.

Mød os her

Ansatte

170 medarbejdere

Lokationer

København K

Lær mere

Kontakt

Frederiksholms Kanal 27F
1220 København K

www.trm.dk

Transportministeriet

Transportministeriet arbejder med planlægning, anlæg, drift og vedligehold af det statslige infrastruktur på transportområdet samt regulering af og tilsyn med det samlede danske transportsystem.
EN ARBEJDSPLADS MED FOKUS PÅ DEN GRØNNE OMSTILLING
Vil du være med til at udvikle og optimere transportsektoren til gavn for både borgere og miljøet? Så er Transportministeriets departement lige noget for dig!

I departementet arbejder vi alle sammen for en effektiv og bæredygtig mobilitet. Vi udvikler lovforslag, bekendtgørelser og yder juridisk rådgivning. Vi politikudvikler, udarbejder samfundsøkonomiske analyser, understøtter ministeren og meget mere.

STYRK DIN FAGLIGHED
Hos os styrker du din faglighed gennem kompetent opgaveløsning og et stærkt fagligt miljø med mulighed for sparring. Du får ansvar for dine egne sager, som du følger hele vejen fra dit kontor til drøftelser hos ministeren.
Da vi er en stor koncern kan vi tilbyde mange karriereveje. Du kan bl.a. rokere internt mellem vores forskellige fagkontorer i departementet, men du kan også rokere på tværs af ministerområdet, hvis du ønsker at give dig i kast med nye arbejdsområder eller –vinkler.
SAMMEN LØSER VI SAMFUNDSMÆSSIGE UDFORDRINGER
I departementet er du med til at forme og præge Danmarks transportområde, og du gør en forskel for den grønne omstilling, når du udvikler juridiske og økonomiske løsninger på samfundsmæssige udfordringer.
 
Glæd dig til en hverdag, hvor aktualiteten sætter dagsorden, og hvor tillid, samarbejde og en løsningsorienteret tilgang danner rammerne for dit daglige arbejde.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.