Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

Vi hjælper cirka 800 personer pr år med at finde et midlertidigt eller fast arbejde i Norden gennem vores projekter.

Lokationer

Hele Norden

Lær mere

Kontakt

Nordfokus

Nordfokus er et EU finansieret projekt, der har til formål at hjælpe jobinteresserede med at finde deres næste drømmejob i Norden.

NordFokus er et Interreg/EU finansieret projekt, der har til formål med at fremme mobiliteten over grænser i Norden og hjælpe dig som jobsøgende med at finde din næste drømmestilling. Alt i projektet er 100 % gratis og uforpligtende.

Kickstart din nordiske karriere med NordFokus!

NordFokus hjælper jobsøgende i Norden med at finde deres næste praktik/job i de nordiske nabolande. Vi guider og støtter med alle praktiske spørgsmål som f.eks. bolig, skat, personnummer, men også karriererådgivning. I Norge og Sverige er efterspørgslen efter dansk arbejdskraft massiv indenfor mange fagområder. Her kan vi hjælpe dig med netop at komme i kontakt med de rette aktører, der kan hjælpe dig med at kickstarte din karriere.

Giv dig selv et eventyr for livet og arbejd med Nordjobb

Kan du se dig selv arbejde på en gård i Island, et hotel i Norge eller fiskefabrik i Grønland? Med Nordjobb kan du søge sommerjob, vinterjob eller andre sæsonbetonede stillinger i hele Norden. Nordjobb formidler sæsonarbejde, boliger samt kultur- og fritidsprogram til unge mellem 18 og 30 år.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.