Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi søger vi dig, der vil være med til at udvikle nogle af samfundets mest komplekse og spændende IT-løsninger, og som vil være med til at drive Europa mod en bæredygtig fremtid i en tid med digitalisering. Vi tror nemlig på, at kandidater som dig, der kommer direkte fra universitet, har den rette tankegang og teoretiske viden, der gør, at du passer perfekt ind i måden, vi udvikler og udfører IT-projekter på.

Mød os her

Ansatte

Vi en international virksomhed med mere end 7400 ansatte efter opkøbet af Intrasoft i 2021.

Lokationer

København
Aarhus
Aalborg

Lær mere

Kontakt

www.netcompany.com/da

Netcompany

Netcompany er en it-serviceleverandør, der leverer samfunds- og forretningskritiske løsninger, der fremskynder kundernes digitale transformation.
Om os:
Netcompany er den hurtigst voksende og mest succesfulde IT-servicevirksomhed i Nordeuropa. I dag er vi en international virksomhed, der går forrest med digitalisering, bygger moderne IT-løsninger og introducerer avanceret brug af teknologi til store globale kunder i agile teams. Vi bygger fleksible og skalerbare løsninger, der tilpasses til skiftende forretningsbehov. Vi ved, hvad det kræver at bygge, drive og vedligeholde IT-løsninger på tværs af alle industrier.
Din udvikling:
Vi prioriterer din udvikling højt og sikrer, at du udvikler dig gennem hele din karriere. Du vil blive en del af vores interne udviklingsprogram, der omfatter vores Netcompany Academy, mentorordning samt muligheden for at tage certificeringer. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse er centralt for at sikre, at du udvikler dig i den retning, hvor din interesse er størst. Vi ved, at den bedste måde for dig at vokse på, er ved at udvise dig tillid og give dig ansvar fra dag 1.
Sociale tiltag
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder alt fra sportsklubber og foreninger til fredagsarrangementer og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen!
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.