Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

På hovedkontoret og vores to regionskontorer er vi rigtig mange forskellige fagprofiler, der arbejder tæt sammen. Og der er næsten ligeså mange forskellige karriereveje, som der er forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi startede med en grundig introduktion til vores koncepter og butikkerne, før vi tog plads ved skrivebordet. Vi bestræber os også på, at alle vores medarbejdere kommer en tur ud på butiksgulvet for at prøve kræfter med vores kerneydelse. Når du har gennemført din oplæringsplan, den praktiske oplæring og en 8-ugers samtale med din nærmeste chef, er du klar til din Lidl-rejse, og herefter tilpasser vi dit videre uddannelses – og udviklingsforløb til dine ambitioner. Nogle ønsker at dygtiggøre sig i deres nuværende stilling. Andre har ambitioner om at videreudvikle sig til en stilling med større ansvar.

Mød os her

Ansatte

Danmark: 3.600+ medarbejdere
Globalt: 341.000+ medarbejdere

Lokationer

Hovedkontor: Kolding og satellitkontor i Aarhus indtil 2023, hvor vi flytter ind på vores nye hovedkontor på Godsbanen i Aarhus.
Regionskontor og logistikcenter i henholdsvis Kolding og Køge.

Lær mere

Kontakt

Lidl Danmark K/S

Profilvej 9

6000 Kolding

karriere.lidl.dk

Lidl Danmark

Vi er samlet omkring fælles værdier og motivationen for at forbedre Lidl og detailbranchen.
Bliv en del af #teamlidl

Mere end 3.600 medarbejdere. Over 130 butikker. 2 logistikcentre. Ambitiøse vækstplaner. Mangeartede opgaver. Omskiftelig hverdag.

Der er mange spændende opgaver og udfordringer forbundet med at drive en succesfuld dagligvarekæde, end man umiddelbart tror – og det giver dig et væld af karrieremuligheder.

Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar og skabe resultater, så er Lidl det perfekte match for dig.

Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

I Lidl tilbyder vi dig et stærkt fundament at starte eller videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, så lover vi, at du har mulighederne hos os. Vores stærke, velafprøvede koncepter, fokus på uddannelse og klare karriereveje, kombineret med gode resultater og ambitioner om fortsat vækst, er de allerbedste forudsætninger for en lovende fremtid.
Vi har forudsætningerne og rammerne for at du lykkes med din karriere – hvis du har ambitionerne og viljen, så har vi mulighederne. I Lidl tror vi nemlig på, at vi lykkes bedst, når vi arbejder sammen mod fælles, ambitiøse mål.
I 2023 åbner vi vores nye, danske hovedkontor på Godsbanen i Aarhus.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.