Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi en lang række jobfunktioner, blandt andet inden for IT, kommunikation, medierådgivning, målgruppeanalyser og marketing. Vi er i en rivende digital udvikling, og vi ser digitale løsninger som fremtiden – ikke bare for os, men for mediebranchen generelt. Hos os er det muligt både at komme i praktik under studiet, at få et studentermedhjælperjob eller en fuldtidsstilling.

Jobs: https://detnordjyskemediehus.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/

Mød os her

Ansatte

Vi beskæftiger ca. 500 medarbejdere i hele koncernen.

Lokationer

Hovedkvarter i Aalborg (fra foråret 2023 ved siden af Musikkens Hus), Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Thisted, Odense, København og Stockholm.

Lær mere

Kontakt

Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1, 9220 Aalborg

Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker og arbejder for et stærkere Nordjylland. Vores brands er bl.a. ANR, Vigeur, Aalborg.nu og nordjyske.dk

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt Mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Vi bygger vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien. Det gør vi blandt andet gennem vores værdier: Åbne, modige, ordentlige og passionerede. Vi har et unikt og stærkt fællesskab og vores værdier er afspejlet i alt, hvad vi laver.

Bred palette af jobmuligheder

Det Nordjyske Mediehus tilbyder en bred palette af jobmuligheder. Som ansat hos Det Nordjyske Mediehus vil du få dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – med fællesskab og samarbejde på tværs af afdelinger som nøgleord. Hos os er der plads til, at du kan udvikle og dygtiggøre dig. Den strategiske ambition går hånd i hånd med kompetenceudvikling, en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback.
Du kan se vores ledige stillinger og læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Det Nordjyske Mediehus på vores hjemmeside: https://detnordjyskemediehus.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.