Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

At bygge og drive fremtidens jernbane er en stor opgave, som kræver højt kvalificerede mennesker med meget forskellige typer fagligheder og baggrunde. Jobmulighederne i Banedanmark spænder derfor vidt.

Mød os her

Ansatte

Mere end 2.600 kolleger.

Lokationer

Banedanmark er landsdækkende. Vores største lokationer ligger her:

Carsten Niebuhrs Gade 43, København

Trafiktårnet Øst, Carsten Niebuhrs Gade 49, København

Godsbanevej 2, Ringsted

Lumbyesvej 34, Fredericia

Trafiktårnet Vest, Banegårdsvej 1, Fredericia

Lær mere

Kontakt

Banedanmark

I Banedanmark bygger vi en helt ny grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende, så tusindvis af danskere hver dag kan tage toget. Det er stort. Vil du være med?
Det er stort at bygge fremtidens grønne jernbanen

Jernbanen har betydning for tusindvis af mennesker, som hver dag tager toget for at komme på arbejde, på ferie eller frem til hinanden. Den er en vigtig del af løsningen på klimakrise, miljøproblemer og trængsel.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.600 kolleger. Vi står i spidsen for historisk mange og store infrastrukturprojekter, der flytter banenettet ind i fremtiden.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv og grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog, vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Samtidig styrer vi togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere.
En karriere med mening og et arbejdsliv i balance

At udvikle og drive fremtidens grønne jernbane er en stor opgave, som kræver mange forskellige kompetencer. Derfor har vi brug for dygtige kolleger inden for mange forskellige arbejdsområder og fagligheder.

Vi tilbyder gode muligheder til dig, der gerne vil lære og udvikle dig fagligt gennem kurser, netværk, tværfaglighed m.m. Samtidig får du mulighed for et liv i balance mellem arbejde og fritid – og for at sætte dit aftryk på fremtidens grønne jernbane. Det er stort.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.