Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

600/0

Lokationer

Vodskov

Lær mere

Kontakt

Nefovej 50
9310 Vodskov

Aalborg forsyning

Hver dag leverer vi varme, gas, køling og rent vand, og vi håndterer regnvand, spildevand og affald – altid med bæredygtighed i højsædet.
Vi er ingeniører, økonomer, jurister, håndværkere, administrative medarbejdere og IT-professionelle. Vi er specialister og generalister. Uanset din baggrund, giver vi muligheder for at dyrke din interesse og dit potentiale.

TAG MED PÅ DEN GRØNNE REJSE
Vi har som multiforsyning stor indvirkning på miljø og klima. Og med stor indvirkning følger et stort ansvar. Et ansvar, vi tager på os ved at gå forrest, når vi leverer og udvikler fremtidens grønne løsninger. Vi er en del af et partnerskab med Green Hub Denmark, og vi arbejder på at etablere et teknologi- og testmiljø – også kaldt Norbis Park, hvor virksomheder, forskere og myndigheder skaber løsningerne i fællesskab.
Vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er bæredygtige, sikre og billige – også for kommende generationer. Det er en stor og kompleks opgave, og vi har derfor brug for dygtige folk, der kan være med til at drible vores ambitiøse planer i mål.
HØJ FAGLIGHED ER VORES KATALYSATOR
Som medarbejder hos os får du gode muligheder for at udvikle dig. Det gælder både fagligt, hvor vi prioriterer kompetenceudvikling og læring gennem relevante opgaver – men også personligt i mødet med forskellige mennesker, der har samme ambitioner.
Vi investerer i vores medarbejders kompetencer, fordi deres faglighed er katalysator for sikker drift, udvikling og nye innovative idéer. Sammen skaber vi tryghed og bæredygtighed.

 

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.