Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

BEUMER Group er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder.

Ansatte i Danmark/Globalt

825/4.500

Lokationer

Aarhus (dansk hovedkontor)
Aalborg

Kontakt

P.O. Pedersens Vej 10, 8200 Aarhus N
T: + 45 87 41 41 41
W: www.beumergroup.com

I BEUMER Group er alle medarbejdere en del af “familien”. I en familieejet virksomhed med næsten 80 års traditioner, er vi karakteriseret af åbenhed, respekt og teamwork, der afspejler vores arbejdskultur. Vores langsigtede fokus har skabt en unik kultur af gensidig tillid mellem alle medarbejdere og den er i høj grad med til at sikre ét, stort globalt team.

Vores ambition er altid at sikre langsigtet succes frem for kortsigtet profit. Det er fundamentet i en stærk og stabil virksomhed med en lys fremtid. Vi vækster forretningen ved at udvikle vores medarbejdere i et stærkt fagligt miljø med en høj grad af vidensdeling på tværs af organisationen.

Vi er en global virksomhed; Internationale projekter, karriereudvikling og rejseaktivitet skaber masser af muligheder for vores medarbejdere. Muligheden for at samarbejde med forskellige nationaliteter, kulturer og kunder er fundamentet for at kunne skabe de ideelle karrieremuligheder i BEUMER Group.