Vi samler landets bedste

05

marts

AALBORG

06

marts

AARHUS

07

marts

ODENSE

08

marts

KØBENHAVN

Udtalelser fra studerende

Det har været rigtig godt og berigende at besøge Karrieredagene. Jeg har fået meget viden og indblik i mange af de muligheder, der er, og der har vist sig at være mange andre muligheder at komme efter, end dem jeg umiddelbart forestillede mig. Jeg har en masse, jeg skal hjem og arbejde videre med. Min jobsøgning starter officielt i dag!

AALBORG
studerende

Synes det er et godt arrangement, og foredragene er yderst relevante. Jeg vil i hvert fald bruge nogle tips, jeg har lært i dag til min ansøgning.

AARHUS
studerende

Rigtig godt med at få taget foto og lavet CV-tjek samt at få talt med så mange medarbejdere fra forskellige virksomheder!

ODENSE
studerende

Jeg blev inspireret ud over alle grænser. Jeg fik faktisk lyst til at styrte ud og netværke med alverdens virksomheder. Det var skønt at mærke stemningen ved standene og få en fornemmelse af, hvordan de ansatte klæder sig, opfører sig osv. Alle var meget afslappede og venlige. Min skræk for at søge job er væk nu.

KØBENHAVN
studerende

Hvor har du hørt om Karrieredagene?

Efter afvikling af Karrieredagene 2018 udsendte vi et spørgeskema for at høre nærmere om, hvor de deltagende studerende og dimittender havde hørt om vores messe. Vi fik 1891 besvarelser - se et uddrag af besvarelserne eller få hele oversigten ved et klik på knappen herunder.
Email fra mit uddannelsessted27,18%
Messekatalog10,84%
Flyers12,96%
Plakater13,64%
Karrieredagene.dk11,37%
Facebook45,74%
Gennem studiekammerater15,60%

Ses vi i 2019?