En af Danmarks største job- og karrieremesser

Karrieredagene er en af Danmarks største job- og karrieremesser. Her møder produktionsvirksomhederne deres kommende ingeniører og IT-profiler, organisationerne hverver fra en bred vifte af humanistiske studieretninger og konsulentvirksomhederne finder deres nye talenter blandt landets økonomi- og jurastuderende.
Mød veluddannede studerende

Mød veluddannede talenter

Karrieredagene er en af Danmarks største job- og karrieremesser for studerende på sidste del af deres videregående uddannelse og nyligt dimitterede. Hvert år i uge 10 i hhv. Aalborg, Aarhus, Odense og København, hvor omkring 8.000 engagerede studerende og nydimittender besøger messen. Karrieredagene er en af de vigtigste informationskanaler, når de studerende skal orientere sig om karrieremuligheder. Ved deltagelse på messen får I mulighed for at rådgive om karrierevalg og brande jeres virksomheds værdier, karrieremuligheder og tiltrække de helt rigtige kandidater.

Øg kendskabet til jeres virksomhed

Deltagelse på Karrieredagene giver mulighed for at finde nye talenter til graduate programmer, fastansættelser, studiejob, projekter, praktikforløb og videreuddannelse. Dialogen på messen giver også mulighed for at brande jeres virksomhed, øge kendskabet til karrieremuligheder og aktuelle jobtilbud i jeres virksomhed, opbygge talentpipeline og screene talenter. På den måde kan deltagelse på messen blive en strategisk del af jeres employer branding aktiviteter.

Øg kendskabet til jeres virksomhed
8000 besøgende på job og karrieremessen

8.000 besøgende hvert år

Messen afholdes i hhv. Aalborg, Aarhus, Odense og København. Programmet er spækket med karriereevents, workshops, inspirerende foredrag, hjælp til jobsøgning og CV. Karrieredagene markedsføres intensivt over for studerende og nyuddannede via vores samarbejdsepartnere, universiteter og andre videregående uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer, jobdatabaser, jobportaler, studenterorganisationer og andre kanaler. Det er med til at sikre, at omkring 8.000 studerende og nydimittender hvert år besøger messen. Karrieredagene bliver markedsført direkte over for de studerende via messekataloget, artikler i relevante fag- og studieblade, plakater, flyers, samplingaktiviteter på campus, bannere, ved faglige arrangementer samt direct e-mails, der bl.a. udsendes via karrierecentrene på uddannelsesinstitutionerne.

Vil I være med?

Skal jeres virksomhed med på en af Danmarks største job- og karrieremesser og finde fremtidens talenter? TIlmeld dig eller kontakt os for yderligere information.

Hjælp til messestand?

Manova, der står bag Karrieredagene, kan hjælpe jer til at stå stærkere over for jeres idealprofiler, hvad enten det drejer som en ny stand, en folder eller en hel kampagne målrettet de unge. Manova er up to date på kreativitet, design og budskaber, som virker over for målgruppen. Vi kender både rekrutteringsmarkedet og de studerendes medieadfærd og ved, hvad der virker. Manova udvikler og leverer kampagnekoncepter, design, tekstforfatning, webproduktion og kampagneeksekvering. Derudover samarbejder vi med trykkerier, standleverandører, filmproducenter og fotografer, og kan til hver en tid yde konkurrencedygtige priser på produktionen af kampagneelementerne.

Messearrangører, ejere og samarbejdspartnere

Karrieredagene ejes og drives af konsulentvirksomheden Manova A/S.
I Aalborg ejes og drives messen i et tæt samarbejde med Aalborg Universitet under navnet ”Karrieremessen”. I de øvrige byer er der et tæt samarbejde med en lang række videregående uddannelsesinstitutioner, bl.a. Syddansk Universitet, Aarhus Universitet, ITU, AAU Cph m.fl.

Skal vi samarbejde? Eller vil du høre mere om vores samarbejdsaftaler og samarbejdspartnere? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Samarbejde med Aarhus Universitet
Energinet som kunde
Samarbejde med ITU
Samarbejde med SDU
AAU som samarbejdspartnere