Rekrutter nye fagligheder i virkeligheden

På Karrieredagene mødes nyuddannede og studerende fra landets videregående uddannelser med danske og internationale virksomheder. Mødet er afgørende, da vi herigennem oprigtigt kan mærke, om der måtte være et gensidigt potentiale for en ansættelse. Få indblik i kandidaternes faglighed og bliv klogere på, hvordan kandidaterne kan skabe værdi i jeres organisation.

Udfordre jeres rekrutteringsstrategi

Kandidaterne på Karrieredagene er nysgerrige på, hvem I er som arbejdsplads, jeres igangværende projekter og det kollegiale sammenhold. De har måske læst om jer på jeres website, men de vil vide mere!
Tommy Ahlers talte på Karrieredagene i København 2020, og han opfordrede kandidaterne til at tænke bredt i jobsøgningen og måske opsøge den virksomhed som i udgangspunktet ikke ligger til højrebenet. Det samme gælder jer. I møder måske uddannelsesretninger, som I ikke vidste fandtes, eller kandidater som I i udgangspunktet ikke ser som potentiel fagligt kvalificeret til jeres organisation.  Vær åben og imødekommende på kandidaternes kompetencer, udviklingspotentiale og personlighed – frem for at fokusere på en uddannelsestitel.  

Et styrket employer brand

På Karrieredagene øges jeres kendskab blandt nyuddannede, og kandidaterne vil vide hvem I er som arbejdsplads. I vil møde kandidater fra alle fagretninger, samfundsvidenskab, økonomi, IT, naturvidenskab, humaniora samt sundhedsvidenskab.

Vi afvikler som altid en lang række karriereevents, inspirerende foredrag i kombination med dialogen med kandidaterne.

Karrieredagene markedsføres intensivt over for studerende og nyuddannede via vores samarbejdspartnere, universiteterne, faglige organisationer og mange andre kanaler.

Samarbejdspartnere

Karrieredagene ejes og drives af konsulentvirksomheden Manova A/S.
I Aalborg ejes og drives messen i et tæt samarbejde med Aalborg Universitet under navnet ”Karrieremessen”. I de øvrige byer er der et tæt samarbejde med en lang række videregående uddannelsesinstitutioner.

Skal vi samarbejde? Eller vil du høre mere om vores samarbejdsaftaler og samarbejdspartnere? Du er altid velkommen til at kontakte os på info@karrieredagene.dk