Vi sætter fokus på job- og karrierevejene

Karrieredagene danner rammen for mødet mellem produktionsvirksomhederne og deres kommende ingeniører og IT-profiler. Organisationerne hverver fra en bred vifte af humanistiske studieretninger og konsulentvirksomhederne finder deres nye talenter blandt landets økonomi- og jurastuderende.
Mød veluddannede studerende

Mød veluddannede talenter

Karrieredagene er et event for studerende på sidste del af deres videregående uddannelse samt nyligt dimitterede. Hvert år i uge 10 i samles studerende, nyligt dimitterede, virksomheder og organisationer under ét tag i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og København. Karrieredagene åbner muligheden for at rådgive om karrierevalg, brande virksomhedernes værdier, sætte fokus på karrieremulighederne samt tiltrække de helt rette kandidater.

Øg kendskabet til jeres virksomhed

Deltagelse på Karrieredagene giver mulighed for at finde nye talenter til graduate programmer, fastansættelser, studiejob, projekter, praktikforløb og videreuddannelse. Dialogen på messen giver også mulighed for at brande jeres virksomhed, øge kendskabet til karrieremuligheder og aktuelle jobtilbud i jeres virksomhed, opbygge talentpipeline og screene talenter. På den måde kan deltagelse på messen blive en strategisk del af jeres employer branding aktiviteter.

Øg kendskabet til jeres virksomhed
8000 besøgende på job og karrieremessen

Meget mere end en messe

Programmet er spækket med karriereevents, inspirerende foredrag, hjælp til jobsøgning og CV. Karrieredagene markedsføres intensivt over for studerende og nyuddannede via vores samarbejdspartnere, universiteterne, faglige organisationer og mange andre kanaler.

Vil I være med?

Skal jeres virksomhed med på Karrieredagene og finde fremtidens talenter? TIlmeld dig eller kontakt os for yderligere information.

Hjælp til messestand?

Manova, der står bag Karrieredagene, kan hjælpe jer til at stå stærkere over for jeres idealprofiler, hvad enten det drejer som en ny stand, en folder eller en hel kampagne målrettet de unge. Manova er up to date på kreativitet, design og budskaber, som virker over for målgruppen. Vi kender både rekrutteringsmarkedet og de studerendes medieadfærd og ved, hvad der virker. Manova udvikler og leverer kampagnekoncepter, design, tekstforfatning, webproduktion og kampagneeksekvering. Derudover samarbejder vi med trykkerier, standleverandører, filmproducenter og fotografer, og kan til hver en tid yde konkurrencedygtige priser på produktionen af kampagneelementerne.

Messearrangører, ejere og samarbejdspartnere

Karrieredagene ejes og drives af konsulentvirksomheden Manova A/S.
I Aalborg ejes og drives messen i et tæt samarbejde med Aalborg Universitet under navnet ”Karrieremessen”. I de øvrige byer er der et tæt samarbejde med en lang række videregående uddannelsesinstitutioner, bl.a. Syddansk Universitet, Aarhus Universitet, ITU, AAU Cph m.fl.

Skal vi samarbejde? Eller vil du høre mere om vores samarbejdsaftaler og samarbejdspartnere? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Samarbejde med Aarhus Universitet
Energinet som kunde
Samarbejde med ITU
Samarbejde med SDU
AAU som samarbejdspartnere