En af Danmarks største job- og karrieremesser

Karrieredagene giver dig alle muligheder for at få en god start på dit professionelle arbejdsliv - hvad enten du er studerende på en videregående uddannelse eller dimittend. Kom og netværk, find et studiejob, en praktikplads, en samarbejdspartner til din hovedopgave, et traineeforløb, en mentor eller din første fuldtidsansættelse.
Øg kendskabet til jeres virksomhed

Hvem besøger Karrieredagene?

På Karrieredagene deltager mere end 150 virksomheder og organisationer – både store, små, mellemstore, offentlige, internationale, nationale og lokale. De er der for at komme i dialog med studerende og dimittender – og for at finde talenter til konkrete stillinger. Nogle virksomheder har ligeledes konkrete stillinger med på Karrieredagene (fuldtidsstillinger, graduateforløb, studiejob m.m.), som muligvis matcher din profil.

Karrieredagene arrangeres i et samarbejde med konsulentvirksomheden Manova A/S, universiteter, handelshøjskoler og andre videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Hvorfor Karrieredagene?

Investér én dag i Karrieredagene og få mulighed for at:

 • Skabe relationer og et professionelt netværk, som du kan bruge i din jobsøgning.
 • Finde virksomheder, der er interesserede i et samarbejde vedrørende udarbejdelse af din hovedopgave, et praktikforløb, studiejob m.v.
 • Finde konkrete jobtilbud på messen.
 • Få taget et gratis foto til dit CV/LinkedIn-profil.
 • Møde et meget bredt udsnit af virksomheder i Danmark, både store og små – måske en af dem på sigt kan blive din kommende arbejdsgiver.
 • Blive bekræftet i dine overvejelser om din fremtidige karriere – eller blive inspireret af anderledes og skæve vinkler på, hvordan en karriere også kan se ud.
 • Deltage i foredrag og virksomhedspræsentationer, der klæder dig på til skiftet fra studie- til arbejdsliv.
Hvorfor Karrieredagene
Karrieredagene - hvor og hvornår?

Hvor og hvornår?

Karrieredagene afholdes én gang om året i uge 10 i Danmarks fire største byer: Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Aalborg d. 3. marts: Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg
Aarhus d. 4. marts: Radisson Blu, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus
Odense d. 5. marts: DOK5000, Havnegade 18, 5000 Odense
København d. 6 marts: Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg

Åbningstid: kl. 10-16 (i Aalborg, Aarhus og København starter foredragene allerede kl. 9:30).

Hvad koster det?

Karrieredagene er gratis for studerende på videregående uddannelser og nydimitterede kandidater, som har afsluttet deres uddannelse inden for de seneste to år.
For andre er entréprisen 100 kr.

Vi glæder os til se dig på Karrieredagene!

Hjælp os med at markedsføre Karrieredagene

Kickstart dit professionelle arbejdsliv

Jobgalleri
CV-tjek
CV-billede
Registrér dig og kom i Talentpuljen
Netværk

I JobGalleriet kan du få overblik over hvilke udstillere på messen, der efterspørger studerende og dimittender med netop din studiebaggrund. Med den viden kan det være nemmere at indlede en dialog med virksomhederne om jeres fremtidige samarbejde. Det er også i JobGalleriet, at du finder konkrete stillingsoplag fra virksomhederne på messen. Kig forbi og se, om dit drømmejob er ét af dem.

Så forkort din vej til drømmejobbet ved at starte dit besøg på Karrieredagene med at kigge forbi JobGalleriet – måske du her finder dét, der giver netop dit messebesøg den afgørende ekstra dimension.

Ved JobGalleriet kan du møde professionelle karriererådgivere, repræsentanter fra faglige organisationer og HR-repræsentanter fra virksomheder og organisationer, der deltager på Karrieredagene – alle klar til at give dig input til dit CV og vejen til din drømmekarriere. Kollektivt CV-tjek fungerer som en miniworkshop, hvor op til 10 personer får feedback på deres CV på én gang. Al feedback ift. dit CV – individuelt eller kollektivt – bliver givet ud fra best practice, og du får værktøjer og strategier til at arbejde videre med alle dele af indholdet i dit CV. Det giver dig en unik mulighed for at skabe et skarpt CV, så din kommende arbejdsgiver får øje på dig, når de møder dig i ansøgerbunken.

Udnyt muligheden for rådgivning i JobGalleriet og kom velforberedt. Jo mere du har forberedt dig til mødet med rådgiveren, jo mere får du ud af det. Du kan også møde en række rådgivere på de faglige organisationers/ a-kassers stande. Husk at medbringe et print af dit CV.

GRATIS FOTO TIL CV OG LINKEDIN
En arbejdsgiver bruger typisk ikke særlig lang tid på at læse/skimme et CV. Derfor er det en god idé at få taget et pænt og professionelt billede til dit CV eller LinkedIn-profil – feriebilledet fra Alicante er næppe repræsentativt for, hvordan du tager dig ud i en professionel sammenhæng.

I JobGalleriet står en fotograf klar til at tage portrætbilleder, som du kan bruge i dit CV eller på din Linkedin-profil, så du kan give din kommende arbejdsgiver det bedst mulige førstehåndsindtryk i form af et passende og professionelt CV-foto. Det er naturligvis gratis at få taget et billede, som du efterfølgende får tilsendt elektronisk. Fotograferne på Karrieredagene er sponsoreret af Djøf.

Inden Karrieredagene har du mulighed for at forhåndsregistrere dig til messen her på hjemmesiden.

Du opnår flere fordele ved at forhåndsregistrere dig:

 • Du springer køen over ved indgangen til messen. Når du er forhåndsregistreret, modtager
  du en bekræftelsesmail med en QR-kode. Denne kode skal du vise ved indgangen for at få dit navneskilt – medbring blot din bekræftelsesmail på din telefon eller som udprint.
 • Du deltager i lodtrækningen om en præmie til en værdi á 3.000 kr. Du er selv med til at vælge præmien, eksempelvis en Nespresso kaffemaskine, en iPad, et digitalt kamera m.m.
 • Du kan blive spottet som talent på messen, når du er registreret. På Karrieredagene
  vil du møde flere virksomheder, der bruger QR-koden på dit navneskilt til at tilknytte dig
  deres talentpulje. Med udgangspunkt i talentpuljen vil de efterfølgende holde kontakten og eksempelvis sende invitationer om Åbent Hus-arrangementer, jobopslag, information om faglige arrangementer m.m. til dig, der er registreret i deres database.

Brug Karrieredagene til at udvide dit professionelle netværk. På Karrieredagene har du i løbet af én dag mulighed for at møde danske, internationale, store, mellemstore, små, offentlige, lokale, innovative og nystartede virksomheder og organisationer – så brug tiden fornuftigt. Læg en plan for, hvem du vil tale med – og prøv at udfordre dig selv ved at tage kontakt til en virksomhed eller organisation, som du ikke har hørt om før – for hvornår får du mulighed for at møde dem igen?

Husk at udveksle informationer på messen og følg op på de nye bekendtskaber. Connect med repræsentanterne fra de forskellige virksomheder og organisationer, tilføj dem evt. på LinkedIn og vedligehold kontakten.

Tilfredshedsanalyse fra 2018

Hvert år evaluerer de studerende og dimittender deres besøg på Karrieredagene. Nedenfor er tilfredshedsanalysen fra Karrieredagene 2018.

Tilfreds62%
Meget tilfreds27%
Utilfreds9%
Meget utilfreds2%