Din fremtid starter I
DGI-Byen d. 19 april kl. 09 - 15

Gratis Jobmesse for studerende og nyuddannede i København

Udnyt muligheden for at afklare hvilke muligheder DIN uddannelse kan give dig, når du kan møde over 50 private og offentlige virksomheder. På Karrieredagene kan du springe et led over i din jobsøgning og også få inspiration til dit speciale- og praktiksamarbejde. Er du studerende eller nyuddannet (inden for 5 år) deltager du gratis. 

KarriereDagene i København d. 19 april i DGI-Byen

3 grunde til at deltage

Se det fulde program her

Live Job interview giver indsigt i, hvad der kan blive talt om til en given jobsamtale. På scenen vil du opleve en rekonstruktion af, hvordan en jobsamtale foregår hos en spændende virksomhed. Live jobinterview giver dermed inspiration til og viden om din kommende jobsamtale

At arbejde med ledelse i Forsvaret og i det hele taget, at arbejde i forsvaret er mere aktuelt end nogensinde. Kom og hør et inspirerende oplæg ved Carsten Pittersen.

Oplægget her handler om, hvordan du kan bruge personlighedstesten Play Your talent til at finde dine vigtigste personlige værdier og omsætte det potientielle matches i stillinger. Her vil Iris Engelund  komme med inspiration og indspark.
Sigrid der er DTU studerende vil vil forud for oplægget have lavet sin egen personlige test, som vil blive gennemgået på scenen og bidrage med klarhed over hvordan en personlighedstests bruges i praksis.

Live Job interview giver indsigt i, hvad der kan blive talt om til en given jobsamtale. På scenen vil du opleve en rekonstruktion af, hvordan en jobsamtale foregår hos en spændende virksomhed. Live jobinterview giver dermed inspiration til og viden om din kommende jobsamtale

Dette er din chance for at blive set! Spring et led over i rekrutteringsrejsen og mød direkte op til en jobsamtale hos Centrica, uden først at skulle sende en ansøgning. Medbring blot dit udprintede CV. Læs mere om Centrica’s stillinger på Drop-In forneden.

 

Drop-in til følgende stillinger på Centrica’s stand:
– Opdaters snart.

Få taget et nyt profilfoto til dit CV eller LinkedIn profil helt gratis af vores professionelle fotograf.

Mød op til en guidet tur rundt til udvalgte udstillere, når en job-crawl guide tager en gruppe studerende “i hånden” og føre dialogen på gruppens vejene. 

Clever og Maersk bistår 1:1 CV-rådgivning til dig, så du kan stå skarp til din videre jobsøgning. Medbring helst en printet kopi eller laptop-version. Hvem ved, måske de får en interesse i netop dig?

Udtalelser fra tidligere besøgende

Se hvem du kan møde

Gå til udstillersiden og lav en filtreret søgning på dine jobpræferencer og studiebaggrund. Således, kan du se hvem der matcher dine ønsker.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

KarriereDagene 2023 er sponsoreret af