Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi er en virksomhed i udvikling og er derfor kontinuerligt på udkig efter nye medarbejdere. Vi søger i hele virksomheden, både faglærte og ufaglærte. Vi søger ingeniører, sælgere, entrepriseledere og asfaltarbejdere. Vores sociale medier bringer nyheder om nye ledige stillinger og derudover er der en jobside på vores hjemmeside, www.peab.dk

Mød os her

Ansatte

330/15.000

Lokationer

Viborg, Randers, Uldum, Vandel, Tinglev, Kastrup, Køge og Silkeborg.

Lær mere

Kontakt

Peab Asfalt A/S
Nørreskov Bakke 1
8600 Silkeborg

Peab Asfalt A/S

Peab Asfalt er en af Danmarks største specialiserede asfaltbelægningsvirksomheder med produktion og udlægning af asfalt til offentlige og private kunder. Vi beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere fordelt på 7 asfaltfabrikker og 5 kontorer rundt i Danmark.
Peab ønsker at skabe merværdi for kunder, ansatte og leverandører og samtidig bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling. Vi arbejder aktivt med klima- og miljøforanstaltninger og et stærkt socialt engagement lokalt forankret gennem et lokal producerende samfundsbyggeri. Vi værner om en god forretningsetik.

Hvem søger vi?

Hvad, enten du er til innovationsprojekter eller projektstyring ved igangværende jobs, vil vi i Peab meget gerne være med til at skabe din videre karrierevej. Vi søger projektledere, tekniske sælgere, controllere, administrative medarbejdere og laboranter.

Hvad tilbyder vi og hvilke udviklingsmuligheder får du?

Vi vil gerne se dig udvikle dig. At vores medarbejdere har den rette viden og kompetence er afgørende for vores succes. Hos os har du alle muligheder for at forme din egen karriere og prøve nye, udfordrende opgaver.

Kompetenceudvikling er for os, noget mere end blot at tage et kursus. Vi udvikler os i vores arbejde på så mange måder og i så mange miljøer. Vi arbejder tæt på virksomheden med fleksible metoder, problemløsning og cases fra virksomheden. Kompetenceudviklingstiltag tilpasses den enkelte situation og tager udgangspunkt i virksomhedens vision og forretningsmæssige mål. Hovedmålet er, at du som medarbejder skal føle, at du er glad for det, du laver, og at du kan bruge dit potentiale fuldt ud.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.