Jobmuligheder

Studieretninger

Mød os her

Ansatte

Forsvaret råder over Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt Beredskabsstyrelsen, der håndhæver Danmarks og Rigsfælleskabets suverænitet og bidrager til international konfliktforebyggelse ved deltagelse i fredsbevarende og fredsskabende indsatser.

Lokationer

Forsvaret har lokationer over hele landet, og deltager i internationalt samarbejde og operationer.

Lær mere

Kontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Lautruphøj 8
2750 Ballerup

Forsvaret

Forsvaret råder over Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt Beredskabsstyrlsen, der håndhæver Danmarks og Rigsfælleskabets suverænitet og bidrager til international konfliktforebyggelse ved deltagelse i fredsbevarende og fredsskabende indsatser.
Forsvaret

Forsvaret er en af Danmarks største og mest komplekse uddannelsesinstitutioner og arbejdsplads med ansatte inden for mange forskellige faggrupper – både militære og civile.

Forsvaret råder over Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt Beredskabsstyrelsen, som tilsammen udgør Forsvarets kerne. Blandt de militære medarbejdere er der fx officer, sergent og konstabel.

Ud af Forsvarets ca. 21.000 medarbejdere bærer ca. 5.000 ikke uniform. Det er jurister, mekanikere, læger, socialrådgivere, ingeniører, journalister, it-folk m.v., der har valgt en anderledes arbejdsplads i usædvanlige omgivelser. Uden dem ville den militære maskine ikke kunne køre både i Danmark og internationalt.

Som ansat i Forsvaret er der fokus på faglig og personlig udvikling samt på fællesskabet og den enkeltes trivsel. Forsvaret er en arbejdsplads, som er præget af en høj grad af professionalisme og engagement.

 

Har du ambitioner som leder?

Forsvarsakademiets nye officersuddannelser er akademiske lederuddannelser, der virker i praksis.

Som officer lærer du at skabe et overblik, der gør dig i stand til at tage de rigtige beslutninger i situationer, hvor du og dine kolleger er under hårdt pres. Du skal ikke blot kunne udstede ordrer. Du skal kunne samle folk om opgaven.

Du skal have en bacheloruddannelse for at søge ind på en af Forsvarets officersuddannelser.

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.