Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Muligheder i virksomheden √ Studiejob √ Projektsamarbejde √ Praktik √ Speciale/hovedopgave ÷ Ophold i udlandet ÷ Trainee-/graduate-forløb √ Fuldtidsjob

Mød os her

Ansatte

Ca. 475

Lokationer

Viborg (hovedkontor)
Middelfart
Stenlille

Lær mere

Kontakt

Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg

www.evida.dk

Evida

Evida er det nationale gasdistributionsselskab. Det er vores opgave at designe, drive og vedligeholde gasdistributionsnettet i hele landet.

Vi søger nytænkende kollegaer, der vil være med til at forandre den danske energiforsyning og tage en hovedrolle i den grønne omstilling.
Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning?

Det danske gasforbrug skal omstilles til grøn energi – og det forpligter. Evida har derfor som national gasdistributør en nøglerolle. I dag er en tredjedel af gassen i de danske gasrør grøn. Det er EU-rekord. For at blive på toppen kræver det, at vi tør tænke i helt nye baner: Derfor arbejder vi hver dag målrettet på at finde løsninger, der sikrer, at vi anvender biogas, CO2 og brint i fremtiden.

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer og studerende, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Er det dig? Så vil vi elske at få dig med på holdet.

Vil du arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur?
Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Hvis vi ikke møder på arbejde,  mister 375.000 hjem deres varme, og produktionen i 35.000 virksomheder går i stå.  Vi arbejder for omstillingen til grøn energi , og vores rolle forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.
Vil du skabe forandring?
Lige nu står vi over for en række store forandringer. Vi bryder de velkendte rammer ned, hvor vi sammen skal finde nye løsninger og nye veje til bedre energi. Du kan sammen med mere end 400 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og den grønne omstilling.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.