Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi en lang række jobfunktioner, blandt andet inden for IT, kommunikation, medierådgivning, målgruppeanalyser og marketing. Vi er i en rivende digital udvikling, og vi ser digitale løsninger som fremtiden – ikke bare for os, men for mediebranchen generelt. Hos os er det muligt både at komme i praktik under studiet, at få et studentermedhjælperjob eller en fuldtidsstilling.

Jobs: https://detnordjyskemediehus.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/

Mød os her

Ansatte

Vi beskæftiger ca. 500 medarbejdere i hele koncernen.

Lokationer

Hovedkvarter i Aalborg (fra foråret 2023 ved siden af Musikkens Hus), Hjørring, Frederikshavn, Hobro, Thisted, Odense, København og Stockholm.

Lær mere

Kontakt

Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1, 9220 Aalborg

Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker og arbejder for et stærkere Nordjylland. Vores brands er bl.a. ANR, Vigeur, Aalborg.nu og nordjyske.dk
Vi er Nordjylland og Nordjylland er os

Hvert døgn – året rundt – fortæller Det Nordjyske Mediehus om livet i Nordjylland. Det gør vi gennem udgivelse af en bred vifte af medier; digitale udgivelser, radio, podcast, dagblade og lokalaviser. Vi bringer dagligt nyheder og fortællinger, der giver indsigt i blandt andet politik, klima, kultur, sundhed, arbejdsliv, erhverv, innovation, og sociale forhold.

Vi er mere end 500 ansatte i hele koncernen og bygger vores virksomhed på at være førende på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Et mediehus fuld af muligheder

I Det Nordjyske Mediehus tilbyder vi en bred palette af jobmuligheder, og vi er glade for tit at kunne tilbyde spændende studiejobs, praktikophold eller indgå i et projekt- eller specialesamarbejde med studerende.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle og dygtiggøre dig. Du vil nemlig få dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – med læring, sparring og samarbejde på tværs af afdelinger som nøgleord.

Vi er en arbejdsplads med en positiv energi, god stemning og en uformel kultur, hvor alle taler med alle. Vi er også meget sociale og vægter fællesskabet højt. Blandt meget andet inviterer vi løbende til sjove events og sociale aktiviteter – så du kan deltage i alt lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse meget mere om vores høje trivsel, sociale ansvar, og hvordan det er at arbejde hos Det Nordjyske Mediehus på www.detnordjyskemediehus.dk

Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi vores stand og høre mere om os – og fortælle om dig.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.